Voorgenieten van uw nano camper coating in Yerseke.

Carmotec is gevestigd in het welbekende Yerseke in Zeeland. Yerseke is natuurlijk vooral bekend en beroemd om zijn mosselen en zijn oesters. De mosselen uit Yerseke en de Oosterschelde worden wereldwijd gezien als de lekkerste mosselen ter wereld. Voor Yerseke is de mosselvangst en het kweken van oesters de belangrijkste bron van inkomsten. Als je van de haven wegloopt kom je langs de oesterputten van Yerseke. Bij sommige van de bedrijven die hier aan de Oosterschelde liggen kun je een rondleiding krijgen langs deze putten. Tijdens de rondleiding kan er natuurlijk ook geproefd worden. Aan de haven vindt je meerder mossel verwerkende bedrijven. De meeste van deze bedrijven hebben een klein winkeltje waar je de vele specialiteiten uit Yerseke kan kopen. Wie liever uit eten gaat kan in Yerseke in één van de mosselrestaurants gaan eten.

Camperplaatsen
In en rondom Yerseke bevinden zich ook enkele camperplaatsen zoals bijvoorbeeld Camperplaats Zaetepolder, molenzicht camperpark in Wemeldinge en Camperplaats De Plantage. Je bevindt je dan in de buurt van de mooiste plekjes van zeeland en omstreken.

Behandeling in Yerseke
Het team van Carmotec zorgt ervoor dat jouw camper in optimale staat blijft door het aanbrengen van onze duurzame nano camper coating. Deze behandeling wordt vakkundig uitgevoerd in onze werkplaats in Yerseke. Tevens biedt dit een leuke mogelijkheid om bij het brengen en/of ophalen van de camper de culinaire verrassingen van Yerseke te ontdekken.

Bekijk alle blogs

(©Oesterput/ Oesterput 14)

(©Carmotec)