automotive
aanpassingen

dichterbij
dan ooit

Automotive aanpassingen dichterbij dan ooit. CARMOTEC is een plek van en voor mensen die gaan voor compromisloze perfectie. We hebben een aanbod van producten dat breder is en verder gaat dan ooit. Voor ons en onze klanten zijn automotive aanpassingen veel meer dan alleen producten van het allerhoogste niveau. Het zit hem in de details. U ervaart het in onze studio, die every inch perfectie uitstraalt. U ervaart het in een persoonlijke benadering, vergaande service en het kleinschalige maatwerk dat we leveren. U merkt het aan het eindresultaat.

CaRAVAN & CAMPER COATING

Carmotec, een plek van en voor mensen die gaan voor compromisloze perfectie voor camper of caravan. Op het gebied van caravan en camper coating hebben we een aanbod van producten dat breder is en verder gaat dan ooit. Het zit hem altijd in details voor elk voertuig. U ervaart het in onze studio, die complete perfectie uitstraalt. Alles draait bij ons om persoonlijke benadering bij uw auto voertuig. U merkt het 100% gegarandeerd aan het eindresultaat.

Waarom coating kiezen?
Dankzij coating voor campers en caravans kunnen krassen op de lak worden voorkomen. Bovendien is de lak van uw kampeermiddel ook direct beschermd tegen insecten, boomsappen en viezigheid. Dit in combinatie met de ultieme glans zorgt ervoor dat uw camper of caravan de meest perecte uitstraling krijgt.

Offerte aanvragen voor caravans of campers

''Uw caravan of Camper is met Coating 100% beschermd!''

J.Zuidweg

Lakbescherming

Als u een kampeermiddel heeft wilt u er natuurlijk goed voor zorgen. Dit begint niet alleen bij een stalling, maar geldt ook voor de staat van het voortuig zelf. Wij kunnen uw caravan coaten of met een speciale camper coating ook uw motorhome voorzien van ultieme bescherming. De voordelen hebben we onderstaand op een rij gezet:

1. Minder krassen en vuilafstotend
2. Bescherming tegen boomsappen en insecten
3. Hoge glans en reflectie met werking tegen verkleuren
4. Optimale velgen en kunststof bescherming
5. Garantie op het coaten 3 tot 5 jaar

CARAVAN & CAMPER Velgen behandeling

Dankzij een caravan coating of het coaten van uw camper zijn velgen optimaal beschermd tegen remstof. Deze bescherming geldt tot maximaal 1300 graden celcius, wat inbranden doet voorkomen en wat zorgt voor makkelijker schoonmaken.

Glas behandeling

Bij slechte weersomstandigheden wordt het zicht tijdens het rijden met uw caravan of camper verminderd en wordt het rijden gevaarlijker. Afhankelijk van de staat van de ruiten van uw motorhome of caravan kan ophoping van water en vuil dit gebrek aan zicht versterken. Dankzij een glasbehandeling kan Carmotec een veilige en comfortabele rit garanderen.

RECENTE Projecten

Bij Carmotec zijn wij dagelijks bezig met auto's, caravans, campers, boten en uiteraard alle andere soorten voertuigen. Ook voor uw camper en caravan hebben we alles in huis. U kunt uw camper laten coaten, maar ook uw caravan in een coating laten zetten. Daarnaast kunnen wij een uitgebreide poetsbeurt verzorgen en zorgen we voor een perfecte bescherming!

GEBASEERD OP ONZE INSTAGRAM-FEED
@CAMPERCOATING