RewriteCond %{HTTPS} off [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(?:www\.)?(.+)$ [NC] RewriteRule ^ https://www.%1%{REQUEST_URI} [L,NE,R=301]

Coatings

Car care is a ritual. Een uitgebreide CARMOTEC behandeling is niet klaar met reinigen alleen. Uw kostbare voertuig verdient voor de lange termijn beter. Het effect van schoonmaken, polijsten en/of waxen is tijdelijk. Wilt u gaan voor een perfect resultaat voor vele jaren, dan is het de beste en meest duurzame oplossing om de resultaten van het wassen en polijsten te verzegelen met een coating. Hiervoor maken wij gebruik van topcoatings. CARMOTEC is officieel Certified Installer van CARPRO™ coatings.

Neem contact op voor de mogelijkhedenBekijk de andere diensten

Afhankelijk van uw wensen en het te behandelen oppervlak, bieden we verschillende coatings voor de volgende oppervlakken aan:

Het coaten van lakwerk

Een coating geeft een zeer sterke en duurzame hoogglans bescherming aan de lak. Vervuiling en vocht krijgen geen vat op de lak, zoals het dat wel zou doen bij een wax of sealant. De vervuiling is eenvoudig te verwijderen, zonder veel moeite én zonder kleien. En, misschien nog wel het belangrijkste: de lak heeft een nog mooiere glans dan nieuwstaat.

Het coaten van ramen

Raamcoating maakt ramen extreem glad. Daardoor zijn ze water en vuilafstotend. Vanaf een hele lage snelheid vliegen regendruppels vanzelf van de ruiten af. Hierdoor zijn ruitenwissers bijna niet meer nodig. Het is veiliger, geeft minder slijtage en als de ruitenwissers een keer nodig zijn klapperen, stuiteren en piepen ze niet.

Het coaten van velgen

Velgen zijn een verhaal apart. Deze hebben veel te lijden van vuil dat van de remmen afkomt en vervuiling die direct vanaf de weg op de velgen komt. Daarom is een sterke en duurzame bescherming essentieel. CARMOTEC gebruikt een speciale coating die de velgen beschermt, zodat onderhoud en schoonmaken veel eenvoudiger gaat.

Het coaten van gewrapte en matte oppervlakken

De grootste vijand van een wrap of matte lak is verkleuring door UV-straling. Wij gebruiken hiervoor een CARPRO™-coating met krachtige UV-blokkers. Hierdoor ontstaat de best mogelijke bescherming voor gewrapte oppervlakken en is het oppervlak veel makkelijker schoon te maken.

Het coaten van kunststof onderdelen

Als uw voertuig veel kunststof oppervlaktes heeft, coaten we deze mee met een speciale kunststofcoating. Deze geeft optimale bescherming tegen vuil en vocht en voorkomt dat de kunststof een doffe, matte uitstraling krijgt.

Het coaten van stof en tapijt

Tapijt en stof in het interieur van uw voertuig krijgen veel te verduren. Stof, vuil en vocht vreten zich in. Om dit tegen te gaan, kunnen wij ook deze onderdelen coaten. Deze coating geeft een duurzame afstotende werking tegen water, vuil en UV-straling.

Het coaten van cabriodaken

Cabriodaken zijn een kwetsbaar onderdeel, dat veel in aanraking komt met de elementen. UV-straling, water en vuil vormen een agressieve combinatie die een cabriodak kunnen aantasten. Verbleking en verkleuring, vieze vlekken, het intrekken van vocht en slijtage zijn verleden tijd met de speciale coating waarmee we uw cabriodak impregneren.

Het coaten van leder

Leder in het interieur wordt na een aantal jaren gebruik, minder soepel en glad. Om het leer te beschermen gebruiken we een coating extreem goed beschermt en lang meegaat, zonder dat het leer hard of stug aan gaat voelen. De coating is niet alleen de beste bescherming tegen modder, vet, smeer en afgevende stoffen. Het gaat nog verder dan dat, door een ‘beter dan nieuw’ finish te realiseren.

Het coaten van vaartuigen

Uw vaartuig verdient speciale zorg. Ook hier staat CARMOTEC voor een ritueel dat perfectie nastreeft. Onze NAUTIK coating is speciaal ontwikkeld om de barre omstandigheden van zout water te weerstaan ​​en voorkomt schade door de zon, algen, zeepokken, vervaging en meer. In zoetwaterrivieren en meren is niets beter bestand tegen algen en schimmels dan onze NAUTIK coating.