RewriteCond %{HTTPS} off [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(?:www\.)?(.+)$ [NC] RewriteRule ^ https://www.%1%{REQUEST_URI} [L,NE,R=301]

CARPRO Iron.X LS Velgenreiniger 500ml

inds de komst van Iron.X is iedere detailer en autoliefhebber onder de indruk van dit product. De Lemon Scent versie heeft een veel betere geur dan de conventionele velgenreiniger. Iron.X is een zeer effectief middel om autolak, velgen en ramen te reinigen. Iron X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes die zich aan de lak hebben gehecht te verwijderen en zelfs af te breken. Iron.X is ook zeer effectief tegen andere chemische verontreiniging en remstof. Iron.X reinigt diep in de porieën van de lak maar tast de lak niet aan.


Ook is Iron X geweldig om velgen te reinigen daar waar alle andere velgenreinigers het af laten weten. Iron.X is een transparant product dat reageert op de vervuiling. Door de reactie met de metaaldeeltjes verandert de kleur naar rood/paars. De metaaldeeltjes worden afgebroken en kunnen daarna met water worden weggespoeld.

€15,95

BestellenTerug naar de shopTerug naar de shop