RewriteCond %{HTTPS} off [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(?:www\.)?(.+)$ [NC] RewriteRule ^ https://www.%1%{REQUEST_URI} [L,NE,R=301]

CARPRO Washbox

Deze CarPro Wash Box zorgt ervoor dat u uw voertuig optimaal kunt onderhouden.


CarPro Reset

Reset breekt op krachtige wijze wegvervuiling af terwijl het mild is het voor het te behandelen oppervlak. Doordat de shampoo zeer goed schuimt, ervoor zorgt dat de washmitt gemakkelijk over de lak glijdt en een prima mengverhouding heeft.


CarPro Hand Wash

De CarPro Hand Wash is gemaakt van een volle "twin microfiber mix" waarmee de lak veilig kan worden gewassen. De synthetisch microfiber blend is zo gemaakt dat vervuiling van de lak wordt verwijderd en diep in de vezel wordt opgenomen zodat deze niet over de lak kan krassen. Hiermee is het krasvrij wassen op zelfs delicate lakken mogelijk.


Carpro Dhydrate

De CarPro Dhydrate towel is een droogdoek voor het streep- en krasvrij drogen van je voertuig. De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer hij over de lak glijdt.


Carpro Elixir

CarPro Elixir is een High Gloss Quick Detailer die een geweldig gebruiksgemak combineert met de hoogglans én waterafstotende eigenschappen van de keramische technologie. CarPro Elixir is absoluut een fenomenaal product met een geweldige glans, diepte en waterafstotende eigenschappen die tot wel weken merkbaar blijven.


Carpro 2Face

De CarPro Microfiber is de ideale doek voor vele werkzaamheden. Deze doek is in te zetten voor diverse doeleinden voor zowel interieur als exterieur. 


Inhoud Carpro Wash Box:

  • 1x Reset shampoo 500ml
  • 1x CarPro Hand Wash
  • 1x CarPro Dhydrate towel
  • 1x CarPro Elixir 500ml
  • 1x CarPro 2 Face towel

€59,95

BestellenTerug naar de shopTerug naar de shop