Onze Services

OP DEZE PAGINA VINDT U INFORMATIE OVER DE DIENSTEN EN PRODUCTEN DIE WIJ AANBIEDEN.

Detailing

Detailing gaat over perfectie tot in de details. Wij helpen uw nieuwe auto in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto of klassieker weer in volle glorie te herstellen. Ook voor vaartuigen, campers, fietsen of andere voertuigen bieden we maatwerk en speciale producten. We doen dat met speciale infrarood glas coatings en uitgebreide polijst-behandelingen. Zo krijgen we het oppervlak van uw voertuig beter dan nieuwstaat.

lees meer

Xpel/PPF

U wilt gemoedsrust als u de weg opgaat. U wilt geen zorgen over steenslag en andere ellende, die het oppervlak van uw voertuig voortdurend bedreigen. U wilt rondrijden in een auto waarvan het oppervlak als nieuw blijft. De perfecte oplossing daarvoor is Xpel Ultimate folie.

lees meer

Wrapping

Carwrapping kan een manier zijn om uw auto een andere kleur te geven. Maar ook reclame-uitingen op een bedrijfsauto zijn op deze manier heel makkelijk aan te brengen; u kunt de hele auto in uw eigen huisstijl uit laten voeren. Er zijn vele maatwerk-mogelijkheden wat betreft kleuren en designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een matte wrap, full-colour print of een gepersonaliseerd ontwerp. Uiteraard is het aan u of u de hele auto of delen gewrapt wilt hebben.

lees meer

Window Tinting

Het tinten van de ramen geeft een bijzonder effect. We gaan ook hier voor hoogstaande kwaliteit en een perfect resultaat. Daarom werken we met de meest grondige methodes en de beste producten.

lees meer

Wheels & Tires

Velgen bepalen de uitstraling van een auto. Daarom is het belangrijk dat u de velgen kiest die helemaal bij u en uw auto passen. Daarbij leveren we ook bijpassende banden.

lees meer

Exhaust

Het geluid van een auto is nog steeds een bepalend onderdeel voor de totale beleving. Dat begrijpen we als geen ander; we gaan voor u op zoek naar een hoogwaardig uitlaatsysteem dat uw gedroomde sound levert.

lees meer

Tuning Parts

U vindt de standaardversie van uw auto maar gewoontjes. Dat noemen wij een uitdaging! We passen uw auto precies zo aan als u het voor u ziet. Met tuning parts van alle bekende merken.

lees meer

Brake Caliper Painting

Uw remklauwen in iedere gewenste kleur, met een kwaliteitsniveau dat eruitziet alsof de remklauwen af-fabriek zo geleverd zijn.

lees meer

Chiptuning

Geoptimaliseerde prestaties, door gebruik te maken van professionele en uitvoerig geteste software-aanpassingen. Dat is de tuning-service die we u aanbieden.

lees meer

Transport

Ons maatwerk gaat ver. Want uw voertuig verdient het beste. Waar en wanneer dan ook; we gaan voor snel, veilig en schoon transport voor uw voertuig.

lees meer