Onze Services

OP DEZE PAGINA VINDT U INFORMATIE OVER DE DIENSTEN EN PRODUCTEN DIE WIJ AANBIEDEN.

Lakbescherming camper

De coating van een camper is eigenlijk het aanbrengen van een beschermlaag aan de buitenkant van je volledige camper. Je ziet de coat niet, maar het biedt wel optimale bescherming voor invloeden van buitenaf. Als jij jouw motorhome laat coaten voorkom je krassen op de lak en bescherm je jouw motorhome tegen insecten, boomsappen en vuil.

MEER INFO

lakbescherming caravan

De coating van een caravan is eigenlijk het aanbrengen van een beschermlaag aan de buitenkant van je volledige caravan. Je ziet de coat niet, maar het biedt wel optimale bescherming voor invloeden van buitenaf. Als jij jouw motorhome laat coaten voorkom je krassen op de lak en bescherm je jouw caravan tegen insecten, boomsappen en vuil.

MEER INFO

velgen behandeling

Velgen hebben veel te verduren. Remstof is agressief en hecht zich vast op iedere velg. U merkt dat velgen wassen niet de leukste klus is en echt schoon worden ze nooit. Steeds vaker laten klanten hun velgen behandelen met een hittebestendige glascoating. Hierdoor hecht vuil minder snel aan de velgen en worden ze met een simpele wasbeurt weer schoon!

MEER INFO

Raam behandeling

Maximaal zicht onder alle omstandigheden Bij slechte weersomstandigheden wordt het zicht verminderd en wordt het rijden gevaarlijker. Afhankelijk van de staat van de ruiten kan ophoping van water en vuil dit gebrek aan zicht versterken.

MEER INFO

Instap beschermfolie

een effectieve manier om het beplakte gebied tegen ongewenste krassen te beschermen. Deze beschermfolie zorgt ervoor dat je je auto volledig kunt schoonmaken. Geschikt voor deurdorpels en kofferbak.

MEER INFO

Striping/ bestickering

De striping die u nu heeft verkleurd of niet meer naar zin? Wij kunnen uw camper een complete makeover geven doormiddel van nieuwe bestickering of striping op maat.

MEER INFO