Onze Services

OP DEZE PAGINA VINDT U INFORMATIE OVER DE DIENSTEN EN PRODUCTEN DIE WIJ AANBIEDEN.

Exclusief wassen

Door uw auto bij ons te laten wassen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieken merken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden. Om die reden wordt iedere wasbeurt uitgevoerd door specialisten, die de juiste producten, het juiste materiaal en de beste processen toepassen.

MEER INFO

Polijsten

Wij weten nauwgezet en efficiënt oneffenheden te verwijderen, en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrectie garanderen onze experts het beste resultaat voor uw auto.

MEER INFO

Lakbescherming (glasscoating)

Wilt u een lakbescherming voor uw auto die alle gewenste eigenschappen bevat, zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming, gebruiksgemak, onderhoudsvriendelijk meer? Dan is de coating een meer dan logische keuze. Dankzij de bijzondere eigenschappen van de producten van Carmotec heeft u de garantie van een prachtig uitziende auto.

MEER INFO

Lakbescherming (xpel/ppf)

U wilt gemoedsrust als u de weg opgaat. U wilt geen zorgen over steenslag en andere ellende, die het oppervlak van uw voertuig voortdurend bedreigen. U wilt rondrijden in een auto waarvan het oppervlak als nieuw blijft. De perfecte oplossing daarvoor is Xpel Ultimate folie.

MEER INFO

Interieur-behandeling

Tijdens het rijden ziet u het interieur van uw auto uiteraard vaker dan het exterieur. Daarom is het belangrijk dat het interieur minstens zo goed wordt verzorgd als het exterieur. Omdat er in het interieur veel soorten materiaal worden gebruikt kan niet elk deel hetzelfde behandeld worden. Daarvoor hebben wij een ruim assortiment reinigende en verzorgende producten zodat elk deel de juiste aandacht maar ook de juiste verzorging krijgt.

MEER INFO

Leer- behandeling

Een leer behandeling geeft de ultieme bescherming aan lederen oppervlaktes in het hele interieur van de auto.Het is de ultieme combinatie van extreme bescherming die bijzonder duurzaam is en waarbij de behandelde oppervlaktes toch natuurlijk zacht blijft aanvoelen.

MEER INFO

Glas Behandeling

Bij slechte weersomstandigheden wordt het zicht verminderd en wordt het rijden gevaarlijker. Afhankelijk van de staat van de ruiten kan ophoping van water en vuil dit gebrek aan zicht versterken. De glasbehandeling is om u een veilige en comfortabele rit te garanderen.

MEER INFO

Cabriodak impregneren

De impregneer behandeling geeft textiel de meest duurzame bescherming tegen water, vervuiling, vloeistoffen, vlekken en vervuiling. Het impregneren geeft geen verandering van de uitstraling, structuur of kleur van het textiel.

MEER INFO

velgen behandeling

Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking. Zo wordt schoonmaken extreem makkelijk.

MEER INFO

Auto Wrappen

Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om uw auto in één effen kleur te laten wrappen. Toch is dit niet het enige. Ook voor een uniek en vooral opvallend design kunt u terecht bij Carmotec. Op basis van het door u gewenste design maken wij mooie wrap folie van. Uw auto wrappen / car wrappen is dan ook altijd maatwerk

MEER INFO

ramen tinten

Het tinten van de ramen kan een heel speciaal effect geven aan de uitstraling van een auto. Daarnaast werkt het warmtewerend en zijn inzittenden beter afgeschermd van ongewenste blikken en fel zon- en (kop)lamplicht. Kwaadwillenden kunnen moeilijker zien wat er in uw auto ligt en daarnaast zijn de ramen moeilijker te breken.

MEER INFO

transport

De CARMOTEC-ervaring begint al bij u thuis. Als u erzelf geen gelegenheid voor heeft, halen we uw voertuig thuis bij u op. Nadat weuw kostbare bezit hebben behandeld, kunnen we het ook weer terug naar utoebrengen, waar u maar wilt. Uw exclusieve voertuig verdient de bestebehandeling; daarom maken we gebruik van een gesloten trailer.

MEER INFO