Lakbescherming camper

De Carmotec campercoating is een evolutie in de coating technologie met een unieke samenstelling. De coating is ontwikkeld uit zeer sterke geconcentreerde nano deeltjes met het superieure vermogen om een verbinding aan te gaan met andere materialen waardoor een extreem sterke en duurzame hoogglans laag wordt verkregen. Deze laag biedt een optimale bescherming aan de lak tegen UV straling, vervuiling, vliegroest, remstof, insecten voor minimaal 5 jaar.


Vervuiling hecht niet aan de lak zoals het wel zou doen wanneer de lak met alleen een wax of sealant beschermd zou zijn. Vervuiling die op de coating laag komt is eenvoudig te verwijderen tijdens een wasbeurt zonder moeite. De coating heeft een hogere vuil en water afstotende werking dan elk bestaand product. Met een reguliere wasbeurt zal de meeste vervuiling zo van het lakwerk afglijden.

Uitgebreide voordelen van de carmotec campercoating op een rijtje:

  • Heeft als eigenschap een dikte van 3 micron.
  • Dicht de poriën van het lakwerk af waardoor de camper beschermt is tegen oxidatie, verkleuring en roestvorming.
  • Beschermt tegen: Uv straling, zure regen, insecten, dierlijke uitwerpselen en boomsappen.
  • Biedt de hoogst mogelijke glansgraad waardoor uw wagen altijd een spiegel is.
  • Coating heeft zelfreinigende eigenschappen waardoor uw wagen langer schoon zal blijven.
  • De coating is enorm slijtvast waardoor u minimaal 5 jaar van uw coating kunt genieten

Ook is onze camper coating ontworpen om rechtstreekse hechting aan te gaan met gelcoat delen. Na de behandeling zal de gelcoat beschermd zijn tegen alle invloeden van buiten af. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het reinigen van bijvoorbeeld de alkoof die van gelcoat gemaakt is want het onderhoud zal stukken makkelijker zijn.

Neem contact opBekijk alle services